22.10.2019. 14:25
0
Assad: Erdogan je lopov
Predsjednik Sirije Bashar al-Assad obišao je danas vojnike u gradu El-Habit, u okolini Idliba. Tamo je poručio da je predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan lopov.

On je rekao da je Erdogan "opljačkao fabrike, pšenicu i ulje, a sada krade i zemlju".

- Svi dijelovi Sirije imaju podjednaki značaj - istakao je Assad i dodao da je Idlib baza iz koje bi trebalo da se stavi tačka na haos i terorizam koji vladaju u Siriji.

- Kada se suočimo s agresijom ili pljačkom, treba da stanemo jedni uz druge i da se koordiniramo među sobom, ali neki Sirijci to nisu učinili, naročito u prvim godinama rata. Rekli smo im da se ne klade na inozemstvo, već na svoju vojsku, narod i otadžbinu. Ali nisu to učinili i sada se klade na SAD - rekao je Assad.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.