6.11.2019. 12:39
0
Zatvorenici isjekli rupu na plafonu, pa pobjegli iz zatvora
Santos Samuel Fonseca i Jonathan Salazar provukli su se kroz 55 centimetara široku rupu koju su isjekli na plafonu toaleta zatvora u gradu Salinas, južno od San Francisca.

Šerif policije iz Montereya rekao je da su zatvorenici iskoristili takozvanu "slijepu tačku" da bi pobjegli uoči početka suđenja za dva odvojena ubistva.

"Razočarani smo da ljudi koji su optuženi za ubistva više nisu u zatvoru“, rekao je Jonathan Thornburg, portparol kancelarije šerifa.

Osumnjičeni su izbušili rupu u toaletu gdje stražari nisu mogli da ih vide. Iako je otvor prilično mali, Fonseca i Salazar, obojica 1,7 metara visoki uspjeli su da se provuku, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.