15.12.2019. 18:12
0
Dok je izvještavala sa utrke, reporterku jedan od trkača udario po stražnjici: Prijeti mu godina dana zatvora
Dok je izvještavala s utrke u američkom gradu Savannah u saveznoj državi Georgiji, reporterku Alex Bozarjian jedan je od trkača tijekom prijenosa uživo udario po stražnjici dok je prolazio pokraj nje.

Alex je na društvenim mrežama objavila snimku incidenta, a strani mediji javljaju da je četrdesettrogodišnji Thomas Callaway uhapšen pod optužbama za seksualno zlostavljanje. To je potvrdila i glasnogovornica policije Bianca Johnson.

"Muškarcu koji me udario po stražnjici jutros tijekom televizijskog prijenosa: Napao si me, objektivizirao i osramotio me. Ni jedna se žena NIKAD ne bi smjela naći u ovakvoj situaciji na poslu ili bilo gdje. Ponašaj se bolje", poručila je Alex muškarcu. 

Televizijska kuća WSAV-TV, za koju Alex radi, osudila je incident.

"Ono što je Alex Bozarjian doživjela tijekom javljanja je za svaku osudu. Niko ne bi trebao biti tako omalovažavan. Sigurnost i zaštita naših zaposlenika naš je prioritet", rekli su.

Callaway se u međuvremenu ispričao pred kamerama.

"Grozno sam postupio, bila je to velika greška", rekao je pokušavajući uvjeriti gledatelje da je Alex želio potapšati po ramenu te da nije shvatio gdje ju je udario dok nije vidio snimku.

Prijeti mu godina dana zatvora prema zakonima savezne države Georgije, a njegov advokat Joseph Turner nakon uhićenja nije htio dati izjavu medijima, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.