30.1.2020. 8:34
0
Vanessa Bryant oglasila se prvi put od tragične smrti supruga i kćeri: Samo zaželim da ih mogu zagrliti i poljubiti
Vanessa Bryant, supruga tragično preminulog Kobeja Bryanta, potpuno je shrvana nakon što je u padu helikoptera izgubila muža i kćerku.

U helikopterskoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u Kaliforniji poginulo je devet osoba, a među njima su bili legendarni košarkaš Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Strašna tragedija dotukla je Bryantovu suprugu Vanessu koja se nalazi u jako teškom psihičkom stanju. Američki mediji tvrde da ne može pričati, te da svaki put zaplače kada pokuša nešto reći. Ipak smogla je snage da se zahvali na velikoj podršci koju je proteklih dana njena porodica dobijala iz svih krajeva svijeta,

"Moje djevojke i ja želimo se zahvaliti milionima ljudi koji su iskazali svoju podršku u ovim teškim vremenima za našu porodicu. Potpuno smo uništeni nakon tragične smrti mog voljenog muža Kobea - divnog oca naše djece i moje predivne Gianne - voljene kćerke i sestre Natalije, Biance i Capri.

Ne postoje riječi kojima se može opisati bol koju sada osjećam. Zadovoljstvo mi je samo u tome što znam da Kobe i Gianna znaju da ih mnogo volimo. Blagoslovljeni smo što ih imamo u svom životu, voljela bih kad bi zauvijek bili ovdje. Oni su bili naš blagoslov koji je prerano oduzet.

Ne znamo šta život nosi, ja svoj život ne mogu zamisliti bez njih, željela bih da su s nama zauvijek.

Budimo se svaki dan i idemo dalje jer Kobe i naša mala Gianna nas gledaju. Naša ljubav prema njima je vječna i nemjerljiva. Samo zaželim da ih mogu zagrliti, poljubiti i blagosloviti.

Hvala svima koji su nam pružili podršku. Molimo vas da nas razumijete i da nam date privatnost koja će nam trebati kako bi prošli kroz ovu novu tragediju", napisala je Vanessa Bryant na Instagramu. 


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.