30.3.2020. 18:28
0
U Italiji danas umrlo 812 osoba, ali je zabilježen značajan pad novooboljelih od koronavirusa
Stigle su nove brojke kada je u pitanju Italija, gdje je do sada preminulo najviše ljudi usljed komplikacija nakon zaraze koronavirusom.

Piše: Haris Ahbabović

U Italiji je danas zabilježno 4.050 novih slučajeva, što jeste mnogo, ali isto tako što je značajan pad u odnosu na prethodne dane i sedmice. 

U Italiji je danas umrlo 812 osoba, te je do sada ukupno umrlo gotovo 12.000 ljudi.

Najteža situacija, kada je Evropa u pitanju, je u Španiji u kojoj je danas zabilježeno 5.085 novih slučajeva zaraze, te 537 novih smrtnih slučajeva. U Španiji je do sada preminulo 7.340 osoba.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.