2.4.2020. 12:14
0
Italija: Ubio svoju djevojku, jer je mislio da ga je zrazila koronavirusom
Radili su zajedno u istoj bolnici u Messini i bili su sretan par. Na fotografijama s društvenih mreža poziraju sretni na plaži, a fotografirali su i selfije u bolnici. No Antonio de Pace (28) nedavno je pretpostavio da ga je Lorena Quaranta (27) zarazila korona virusom.

Kasnije je priznao da je ubio djevojku zbog korone. Oboje su testirani na korona virus i prema prvim podacima niti Antonio niti njegova djevojka nisu imali koronu. Samo nekoliko dana prije smrti Lorena je na Facebooku objavila kako se bore protiv krize, piše 24sata.

– Sada moramo više nego ikada pokazati odgovornost i ljubav prema životu. Morate respektirati sebe, svoju obitelj, svoju zemlju. Morate misliti na one koji svaki dan svoj život posvećuju bolesnima. Držimo se i ostanimo doma – napisala je Lorena. Naglasila je neka svi pokušaju izbjeći da zaraze sebe i svoje bližnje. Njezin dečko joj je još na tim riječima i čestitao.
 
– Kako bi ispunila svoj san, moraš biti čvrsta i odlučna i ti si najbolji primjer kojem želim da slijedi svoje snove i živi život kakav želi – napisao je.

Prema zadnjim podacima, u Italiji je više od 110.000 ljudi zaraženo korna virusom, a umrlo ih je više od 13.000.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.