6.4.2020. 21:44
0
Boris Johnson na intenzivnoj njezi zbog koronavirusa
Britanski premijer Boris Johnson smješten je na intenzivnu njegu nakon što mu se pogoršalo stanje uzrokovano koronavirusom.

Ovu informaciju objavio je CNBC, a u tekstu stoji da će se detaljnije informacije o zdravstvenom stanju premijera znati nešto kasnije.

Podsjetimo, jučer je objavljeno da je Johnson u bolnici zbog dodatnih testiranja, deset dana nakon što je na svom Twitter nalogu potvrdio da je zaražen koronavirusom.

"Premijer je večeras hospitaliziran prema savjetu ljekara. Riječ je mjeri opreza jer i dalje ima simptome koronavirusa 10 dana nakon testiranja. Premijer zahvaljuje medicinskim radnicima na njihovom napornom radu i apeluje na javnost da posluša savjet vlade da ostane kod kuće", poruka je iz Johnsonovog ureda.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.