21.7.2020. 11:20
0
Policija u Italiji pronašla više od 500 zrna kafe napunjenih kokainom
Policija u Italiji otkrila je 130 grama kokaina koji je bio u više od 500 zrna kafe dostavljenih u Milano.

Paket je stigao na milanski aerodrom Malpensa iz Kolumbije. Policijski inspektori postali su sumnjičavi kada su vidjeli da je paket adresiran na fiktivnog lika Santina D'Antonija, šefa mafije iz filma "John Wick: Chapter 2", javlja CNN.

Stoga su istražitelji pratili paket koji je dostavljen u Firencu te su uhapsili muškarca koji je došao da ga preuzme. Ispostavilo se da je riječ o 50-godišnjem muškarcu koji je odranije poznat policiji po djelima povezanim s nedozvoljenim prometovanjem narkoticima.

Zrna kafe bila su izbušena iznutra, napunjena kokainom te zalijepljena crnim selotejpom, navodi se u izvještaju policije.

Podsjetimo da je policija u Italiji ovog mjeseca zaplijenila historijsku količinu amfetamina, a riječ je o čak 14 tona droge koje je navodno IDIL proizvodio u Siriji.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.