19.9.2020. 12:50
0
Bio je "skeptičan" prema maskama, pa završio na intenzivnoj njezi
Pastor u saveznoj državi Idaho koji se tijekom misa opisivao kao protivnik maski i često propitivao istinitost slučaja koronavirusa završio je na intenzivnoj njezi nakon što je zaraženo - koronavirusom.


Paul Van Noy, pastor u crkvi Candlelight proveo je dva tjedna u bolnici s dijagnozom covida-19, piše CNN.

Pet drugi zaposlenika u crkvi također je zaraženo koronavirusom, ali svi su se oporavili. Van Noy je u izjavi kazao kako će uskoro biti prebačen s intenzivne njege u drugu sobu u bolnici i kako će se potom oporavljati doma.

"Za sada se osjećam OK, ali još uvijek trebam puno kisika - osobito kada pokušavam ustati iz kreveta", naveo je u izjavi. Njegova žena također je bila zaražena koronavirusom, ali nije bila hospitalizirana. Ovaj par predstavlja dva slučaja od više od 3.500 u sjeverozapadnom Idahu, pokazuju podaci.

Tijekom mise koja je održana 22. srpnja i koja je objavljena na internetu, Van Noy je kazao da - iako mu ne smeta da drugi nose maske - "ne želi da mu netko govori" da treba nositi masku.

Također je rekao da se neće pridržavati mjera ako mu grad naloži da prestane s misama uživo, iako njegova crkva mise također prenosi online. U objavi na Facebooku iz srpnja, Van Noy je lažno tvrdio da nošenje maski ne sprječava prijenos covida-19, a svoje je župljane pozivao da se ne boje "uzroka ili učinaka covida-19".

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.