20.9.2020. 18:06
0
Kalifornija: Pogledajte tuču medvjeda pred ulaznim vratima
Mirnu noć u jednoj porodičnoj kući u Kaliforniji poremetili su zastrašujući zvuci. Porodica Rosas mislila je da je u pitanju provala, ali - prevarili su se.

Provjerom snimaka sa sigurnosnih kamera, ukućani su vidjeli dva medvjeda na ulazu u kuću.

- Čuo sam buku ispred naših vrata i isprva sam bio zabrinut da možda provalnici pokušavaju da uđu u naš dom - rekao je Pedro Rosas za portal "Metro UK".


- Kada smo proverili naše sigurnosne kamere da vidimo odakle dopiru zvukovi, bio sam zapanjen kad sam vidio kako se dva medvjeda tuku upravo na našem otiraču - ispričao je.

Posleij nekog vremena, pojavljuje se i njihova mama, pošto su u pitanju mladunci, penje se stepenicama, prolazi tačno između njih, a zatim odlazi.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.