16.10.2020. 13:42
0
Prva dama nije viđena nakon koronavirusa, dok je Trump ponovo u kampanji
Iako su isti dan predsjednik Donald Trump i njegova supruga dobili pozitivne testove na COVID-19, još nije bilo javnog pojavljivanja prve dame.

Melania Trump zadnji je put objavila zdravstveno stanje prije više od sedam dana nakon što je rekla da su njezini simptomi blagi, a Bijela kuća nije navela kada će se pojaviti u javnosti, prenosi AP.

Kakvu će ulogu igrati u posljednjim sedmicama kampanje, ostaje otvoreno pitanje dok Trump  odlazi po rasporedu na predizborne skupove za izbore 3. novembra.

“Moja porodica zahvalna je na svim molitvama i podršci! Osjećam se dobro i nastavit ću odmarati kod kuće ”, tvitovala je prva dama 5. oktobra, tri dana nakon što je predsjednik objavio da su oboje imali bolest uzrokovanu koronavirusom i da će biti u karantinu.


(FEna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.