26.12.2020. 22:59
0
Makron i supruga prebačeni u rezidenciju Fort de Breganson
Francuski predsjednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) i njegova supruga Brižit (Brigitte) prebačeni su u predsjedničku rezidenciju Fort de Breganson na Sredozemlju, saopćeno je danas iz njegovog kabineta.
Nije poznato koliko dugo će Makron i njegova supruga ostati u ovoj rezidenciji, koja se nalazi između Sen Tropea i Tulona.

Makron (43) je zaražen koronavirusom sredinom mjeseca. Nakon sedmodnevne izolacije, Makron je napustio rezidenciju nedaleko od Versaja pred Božić, javlja večeras AFP.

Francuska sa svojih 67 miliona stanovnika teško je pogođena pandemijom. Od posljedica infekcije do sada je umrlo više od 62.000 ljudi.

U toj zemlji je jučer detektiran prvi slučaj novog soja koronavirusa koji se širi brže od ranije poznate varijante.

(Mirza Malović)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.