3.5.2021. 16:22
0
Užasavajući snimak iz škole: Direktorica letvom udara uplakanu šestogodišnju djevojčicu
Direktorica jedne osnovne škole u Sjedinjenim Američkim Državama nalazi se pod istragom zbog udaranja šestogodišnje djevojčice drvenom letvom, jer je navodno pokvarila školski kompjuter.

Videosnimak ovog događaja uradila je majka djevojčice koja je u tom momentu ušla u kancelariju direktorice osnovne škole i zatekla šokantan prizor.

- Nikad nisam udarila svoju djevojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu da vjerujem da se tako nešto desilo, rekla je majka šestogodišnje djevojčice.

Sve se dogodilo na Floridi, a na videosnimku se vidi kako direktorica škole, Melisa Carter, nekoliko puta savija djevojčicu i udara je drvenom letvom dok ona plače.
Policija Klustona i Odeljenje za djecu i porodice potvrdili su da istražuju incident i da je direktorica trenutno pod istragom.

Advokat Bret Provinski, zadužen za slučaj ove djevojčice, kaže da je ona pretrpila veliki šok i da ovo može ostaviti trajne psihičke posljedice po njeno zdravlje.

-  Direktorica je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Djevojčica je bila prestravljena i osjećala se ranjivo, kazao je on.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.