20.9.2021. 11:02
1
Američki par izbačen iz restorana u Teksasu jer su nosili maske
Mnogi ljudi imali su iskustvo da budu izbačeni ili zamoljeni da napuste lokacije zbog odbijanja nošenja maske, ali ovo je prvi put da je prijavljeno da je nekome rečeno da napusti prostoriju zbog odabira nošenja maske.

Natalie Webster i njen suprug bili su gosti u restoranu Hang Time u Rowlettu u Teksasu, kada im je prišla konobarica.

- Došla je naša konobarica, sjela do mene i rekla: 'Naš menadžer mi je rekao da dođem jer sam ljubaznija od njega ... Radi se o političkom stavu i ja vas moram zamoliti da skinete maske - rekla je gospođa Webster za CBS 11 vijesti.

Websterovi, koji imaju bebu sa oslabljenim imunitetom, odbili su skinuti maske i od njih je traženo da napuste restoran. 

Tom, vlasnik Hang Time-a, rekao je da smatra da je to ,,pitanje bontona i da se ne može nositi maska u restoranu".

- Potrošio sam silni novac na pokretanje restorana, prolio sam svoju krv i znoj u ovom poslu, i ne želim nikakve maske ovdje - rekao je odrešito Tom, vlasnik restorana u Teksasu. 

(FENA)

TexasSAD
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.