27.10.2021. 22:27
0
Iran - Nuklearni pregovori bit će nastavljeni do kraja novembra
Iranski razgovori sa šest svjetskih sila u cilju oživljavanja nuklearnog sporazuma iz 2015. godine bit će nastavljeni do kraja novembra, saopćio je u srijedu vodeći iranski nuklearni pregovarač, dok zapadne brige prema nuklearnim pomacima Islamske Republike rastu.

- Imao sam veoma ozbiljan i konstruktivan dijalog s Enriqueom Morom o temeljnim elementima za uspješne pregovore. Usuglasili smo se da započnemo pregovore prije kraja novembra - napisao je Ali Bagheri Kani na Twitteru nakon sastanka sa zvaničnicima EU u Bruxellesu.

- Tačan datum bit će objavljen tokom naredne sedmice - dodao je on, prenosi Reuters.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.