24.1.2022. 16:33
0
Snijeg u Grčkoj prekinuo saobraćaj, vakcinaciju i nastavu
Bijeli snježni pokrivač prekrio je danas Grčku od brda Akropolj iznad Atine do ostrva na jugu te zemlje, zbog čega se saobraćaj otežano odvija a imunizacija protiv koronavirusa je obustavljena.

Željeznički i autobuski saobraćaj u Atini je prekinut, dok su i vozači u automobilima ostali blokirani zbog snijega. Zbog snijega su zatvorene ustanove za vakcinaciju u širem regionu Atine i obližnjem ostrvu Evija, prenosi agencija Srna.


Veliki broj škola prešao je na nastavu putem interneta. Grčke Meteorološke službe navode da će se hladni talas, najvjerovatnije, zadržati do srijede, 26. januara.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.