25.1.2022. 12:16
0
Uznemirujući video: Žena uskočila u rijeku i nestala, sve se odvilo pred njenom djecom koja su u panici vrištala
Rusiju i čitav svijet potresla je vijest o smrti mlade advokatice Ane Uskove (40), koja je poginula prilikom skoka u ledenu vodu na Bogojavljanje.

Na internetu kruži video snimak na kome se vidi kako Ana skače u vodu u zaleđenoj rijeci Oredež kod sela Vajra, istočno od Sankt Peterburga na Bogojavljanje. Ona je potom nestala pod vodom, a sumnja se da ju je odnijela snažna struja.

Njen suprug i drugi okupljeni su očajnički pokušavali da je spase, dok su djeca okolo vrištala, ali struje su bile prejake i Anino tijelo idalje nije pronađeno.

Na uznemirujućem snimku čuje se kako njena djeca, koja imaju 10 i 14 godina, vrište dok njihov otac Juri (50) uskače u rupu kako bi pronašao suprugu.




(Admir O.)

RusijaZena
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.