13.4.2022. 13:41
0
"Jučer sam rekao Putinu: Slušaj, dobro si uradio, rat je rat, ali ti si odmah zaustavio sve"
FOTO: Reuters
Beloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da je predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu rekao da je „zaustavio sve korona viruse u svijetu“.

„Jučer sam rekao Putinu: Slušaj, dobro si uradio – rat je rat, ali ti si odmah zaustavio sve korona viruse u svijetu, svi su ozdravili“, rekao je Lukašenko, prenosi agencija RIA Novosti.

Lukašenko je dodao da se svijet sada preraspoređuje i postavio pitanje koju ulogu je u tome imala pandemija.

"Još uvijek (ne znam), ali sam sklon tome (da je imala veliku ulogu). Kada sve uporedimo, donijet ćemo zaključke", rekao je Lukašenko.

Predsjednik Belorusije juče se sastao sa ruskim liderom Vladimirom Putinom na kosmodromu Vostočni, a danas boravi u Vladivostoku.


(Elvira K.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.