21.6.2022. 7:57
0
Bivši britanski premijer: Putin mi je prijetio, podvalio mi je nisku stolicu, a onda je počeo čitati podatke o meni
Izvadio je nekakve kartice i s njih počeo čitati podatke o meni. Kao da mi je htio pokazati da zna više o meni nego ja o samome sebi, ispričao je Gordon Brown (71), koji je bio britanski premijer od 2007. do 2010. godine, o svom sastanku sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Bilo je to na sastanku 2006., a Brown je u Kremlj stigao kao predstavnik Velike Britanije u vrijeme dok je premijer bio Tony Blair.

Kaže da je tada osjetio da mu Putin prijeti.

- Kad ljudi kažu da se Putin promijenio, mogu vam reći da to nije istina. Nije se promijenio. Meni je prijetio na tom sastanku. Stavio me u nižu stolicu kako bi me mogao gledati svisoka - ispričao je Brown o sastanku iz 2006. godine za Telegraph.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.