12.7.2022. 9:44
0
Konzervativci će Johnsonovog nasljednika objaviti 5. septembra
Britanska Konzervativna stranka objavit će nasljednika premijera Borisa Johnsona 5. septembra nakon glasanja među članovima stranke, na osnovu pravila koja su dogovorili stranački zvaničnici u ponedjeljak, prenose novinske agencije.

Konzervativna stranka saopćila je da će se tokom poštanskog glasanja među članovima stranke odlučivati o izboru između dvoje kandidata izabranih za završno glasanje u okviru ubrzanog procesa selekcije među 11 kandidata koji su do sada objavili svoju kandidaturu, prenosi Reuters.


(A. Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.