4.8.2022. 19:29
0
Bivši MMA borac napadao prolaznike i skakao po automobilu, policija ga na kraju ubila
Nekadašnjeg manje poznatog MMA borca Hozea Karlosa Koimbru (Jose Carlos Coimbra) ubila brazilska policija u gradu Žardim Amerika, nakon što je divljao napadajući i prebijajući prolaznike.

Na početku se činilo kako će se ovaj 49-godišnjak smiriti i mirno je stavio ruke na glavu, te se predao se policiji, međutim, mir je kratko trajao i ponovo je počeo haos, piše portal "Avaza". 

Koimbra je počeo divljati u policijskom automobilu, uspio se osloboditi i izaći napolje, te je počeo skakati po krovu auta. 

Policija je nekoliko puta upozorila borca. On se nikako nije smirivao, a kako mu nisu mogli prići donesena je odluka da ga upucaju.

Dobar dio ove situacije snimili su prolaznici, a prema informacijama iz Brazila ovaj MMA borac imao je psihotični napad, navodi portal "Avaza". 


(A.R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.