23.8.2022. 15:05
2
Pojavio se novi snimak partijanja finske premijerke: Provokativno pleše s poznatom influensericom
Finska premijerka Sanna Marin već je danima izložena kritikama nakon što su u javnost dospjele njene snimke “partijanja”. Sada je pojavio novi video na kojem se 36-godinjakinja zabavlja provokativno plešući s 33-godišnjom influensericom Sabinom Särkkäom.

Video je snimljen na pretrpanom plesnom podiju u noćnom klubu u kojem je Marin već snimljena kada je plesala s poznatim finskim 38-godišnjim pjevačem Olavijem Uusivirtom. Medijski pritisak doveo je do toga da je Olavi morao demantirati nagađanja da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, piše Daily Mail.

Tabloid ističe kako je finska premijerka na obje snimke jednako odjevena, u traperice i crni top bez rukava, što sugerira da su obje oba videa snimljena iste večeri.

(Novi snimak možete pogledati OVDJE)

Särkkä, bivša misica koja je Finsku predstavljala na izboru za Miss svijeta 2012., dosad se pojavila u brojnim reality showovima, a prije samo sedmicu objavila je da se rastaje od supruga Ossija Kivimäkija. Par se vjenčao u Grčkoj 2019. Prošle godine najavili su da će se odseliti iz Helsinkija u sto godina staru kolibu koju su nazivali “kućom svojih snova”.



Kako javlja Daily Mail, video je očigledno snimljen u zoru, jer se kroz balkonski prozor popularnog noćnog kluba “Klubi” mogu nazrijeti zrake sunca. Na snimci je vidljivo i kako se ostali posjetitelji kluba očigledno dobro zabavljaju te su iznenađeni što je u njihovom društvu i premijerka.

Na jednoj snimci čuje se kako jedan od učesnika partija viče “brašno banda!”, što je dovelo do špekulacija da se premijerka drogira, jer je “brašno” sleng za kokain u Finskoj. Marin je prošlog petka održala konferenciju za medije na kojoj je demantovala bilo kakvu konzumaciju droga te se dobrovoljno podvrgnula testu na opijate koji je se pokazao negativan. Rekla je da je konzumirala samo alkohol. Također je dodala kako tijekom svog provoda nije vidjela da neko uzima drogu.

Ipak, finski tabloidi ništa joj ne praštaju, pa se u najnovijim izvještajima tabloida Seiska, kojem je poslan snimak, navodi kako je plesala sa Sabinom na vrlo intiman način te je imala širom raširene noge. Marin je omiljena u Finskoj pa je objava tabloida Seiska izazvala bijes javnosti koja smatra da se radi o “bolesnom” članku.

Daily Mail ističe da se na snimci vidi kako Marin pleše s tri nepoznata muškarca nakon čega je sjela u krilo dvojici.

“U tome nema ništa specijalno, ništa zanimljivo, ovo je samo žena koja se zabavlja”, napisao je jedan njen pratitelj na društvenim mrežama. Drugi je dodao: “Ne znam što je gore, pitati se zašto dvije žene zajedno plešu ili insinuirati da Sabina nije dobro društvo za udaTe žene!?”

U ranije objavljenom videu neki su primijetili i kako se pjevač Uusivirta naginje prema premijerkinom vratu, što su protumačili kao poljubac. Pjevač i tekstopisac koji se prošle godine razveo demantirao je takve tvrdnje, rekavši kako nikad nije došlo do poljupca. Poljubac je zanijekala i premijerka. Rekla je kako se ima pravo zabavljati te da to nije ni na koji način utjecalo na njenu sposobnost da se bavi premijerskim poslom.

“S rukom na srcu mogu iskreno reći kako smo ja i ona samo prijatelji i da se ništa neprimjereno nije dogodilo. Dalje neću komentirati, uživajte u vikendu”, napisao je pjevač.

Klubi je jedan od najpopularnijih noćnih klubova u Finskoj. Okuplja pripadnike jet-seta te brojne druge. Problem je što snimka dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što je Marin bila prisiljena ispričati se jer je partijala do četiri ujutro unatoč covid mjerama.

Novinar britanskog portala MailOnline otišao je u klub gdje je primijetio kako su zidovi ukrašeni erotskim fotografijama. Niko od osoblja nije htio razgovarati s njime, a jedna ga je konobarica pitala “a kako je vaš premijer Boris Johnson?”, aludirajući na to da se finskoj premijerki ne dozvoljava ono što je muškarcima dozvoljeno.

Žene širom svijeta izrazile su solidarnost s premijerkom Marin objavljujući snimke kako plešu u različitim situacijama.

(A. Balićevac)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.