26.11.2022. 15:27
0
Švicarska policija uhapsila vozača iz BiH zbog vožnje od 215 km/h: U autu nađeni bokser i teleskopske palice
Pripadnici švicarske policije priveli su državljanina BiH, starog 30 godina, zbog nasilničke vožnje u okolini Ciriha.

Kako prenose tamošnji mediji, u jednom momentu dostigao je i brzinu od 215 km/h, zbog čega je policija krenula u potjeru za njim.

A, sve je počelo tako što je ovaj vozač prestigao civilnu patrolu na putu A15, u blizini Folketsvila. On je vozio 155km/h na dijelu puta gdje je ograničenje 80km/h. Kasnije je još dodatno ubrzao i dostigao brzinu od 215km/h.

Nakon što ga je patrola konačno uspjela zaustaviti, on je uhapšen, a u njegovom automobilu je pronađeno hladno naoružanje u vidu boksera i teleskopske palice.

Javni tužilac naredio je da se vozaču uzmu uzorci krvi i urina, a on će odgovarati za ugrožavanje bezbjednosti saobraćaja, prenose Nezavisne novine.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.