7.12.2022. 17:58
0
Novinarku katarski milioner pozvao u Lamborghini pa joj dao skupi poklon u kutijici
Sofia Martinez, novinarka iz Argentine boravi u Kataru gdje je izvještavala uživo sa Svjetskog prvenstva. U tom trenutku joj je prišao katarski milioner i pozvao je u svoj luksuzni Lamborghini.

Dopisnicu ESPN-a i radijskog programa Perros de Calle tokom javljanja iznenadio je postupak katarskog bogataša.

Naime, u Lamborghiniju, na sjedištu automobila nalazila se crna kutija s malom verzijom trofeja Svjetskog prvenstva s mašnom.

- Je li to za mene - upitala je novinarka, na šta joj je bogataš potvrdno odgovorio.

Potom je otvorila kutiju i ugledala mobitel vrijedan najmanje 1.000 eura (oko 2.000 KM). Ona je prihvatila poklon, ali mnogi su je upozorili da to nije trebala napraviti jer za svega postoji skrivena namjera milionera.

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.