8.12.2022. 8:27
0
PR Brazila na udaru kritika zbog nasilja nad mačkom
FOTO: Screenshot
Fudbaleri Brazila u dobrom raspoloženju čekaju meč četvrtfinala, ali bi ono moglo da promijeni jedna mačka. Čak nije crna, ukoliko su se zabrinuli sujevjereni, i nije im prešla put, ali im je malo poljuljala atmosferu.

“Karioke“ su demonstrirale silu protiv Južne Koreje i slavile sa 4:1, ali pred duel sa Hrvatskom se više priča o onom što je urađeno, nego onome što je rečeno na konferenciji za medije.

Na posljednjoj konferenciji se pojavio Vinicius Junior, zvijezda Reala, a sa njim je stigao i portparol tima koji je odjednom postao internet senzacija. Do toga nije došlo da se na stolu nije našla jedna mačka, koja nije smetala, osim što je činila da stvari izgledaju drugačije.

Ležala je potpuno mirno dok je Vinicius pričao o predstojećem meču.

Ipak, PR Brazila nije želio ništa da prepušta slučaju. Nakon par sekundi dilema da li da skloni mačku ili da je pusti da odmara više nije postojala. Ustao je, prevario mačku najprije time što je mazio, a onda je zgrabio sa obje ruke za krzno na leđima i bacio na pod. Postojalo je nekoliko nežnijih načina da se ona skloni, navodili su na mrežama.

Njegova reakcija dovela je do niza kritika na društvenim mrežama, a da nije baš sve bilo tako naivno vidjelo se i po promjeni lica Viniciusa. Od razdraganog i nasmijanog fudbalera se naglo “smračio“, piše Nova.rs.

(Erna H.)


 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.