26.12.2022. 14:27
0
Donald Trump čestitao Božić pa vrijeđao: Radikalni marksisti, hendikepirani demokrata…
Bivši američki predsjednik Donald Trump čestitao je Božić. U čestitki je demokrate nazvao “ljevičarskim marksističkim radikalima koji pokušavaju da unište zemlju”.

Optužio je Federalni istražni biro (FBI) da ”vodi i plaća” društvene mreže. Za pojedine medije rekao je da promovišu ”mentalno hendikepiranog demokratu”.

“Sretan Božić svima, uključujući radikalne ljevičarske marksiste koji pokušavaju da unište našu zemlju. Zatim Federalni istražni biro, koji vodi i plaća društvene mreže i “osakaćene” elektronske medije kako bi promovisao mentalno hendikepiranog demokratu protiv briljantnog vizionara i Donalda Trumpa, voljenog u SAD”, naveo je Trump na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Neki mediji su objavili da je Trump aludirao na aktuelnog predsjednika Joea Bidena.

Bivši predsjednik SAD je “čestitao” i američkom Ministarstvu pravde.

“Naravno, sretan praznik i Ministarstvu nepravde, koje je angažovalo specijalnog ‘tužioca’ da, zajedno sa njegovom ženom i porodicom mrzi Trumpa više nego bilo koju osobu na zemlji. Šaljem ljubav svima”, glasi Trumpova čestitka za Božić.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.