27.1.2023. 20:28
1
Objavljen uznemirujući snimak napada na muža Nensi Pelosi
Sud u San Francisku objavio je šokantan video snimak policijske kamere koja pokazuje trenutak kada je Pol Pelosi (Paul) napadnut čekićem u svom domu u oktobru prošle godine.

Pol Pelosi (82), suprug tadašnje predsjedavajuće Predstavničkog doma Nensi Pelosi (Nancy), spavao je u svom domu 28. oktobra kada ga je Dejvid Depejp udario, navelo je tužilaštvo.

Video pokazuje kako dva policajca dolaze u kuću Pelosijevih, kucaju na vrata i čekaju oko 20 sekundi prije nego što im je odgovoreno.

Pol u pižami i gaćama otvara vrata dok ga DePejp drži za ramena. Vidi se kako osumnjičeni drži čekić u desnoj ruci.

"Šta se događa?... Baci čekić! - rekao je jedan policajac, prenosi Daily Mail.

Pol potom pokušava da izvuče čekić iz napadačeve ruke kada osumnjičeni počinje da ga udara. Nanio mu je nekoliko udaraca.

Dvojica policajaca pojurila su u kuću i savladala DePejpa. Pol Pelosi je ostao da leži na podu.

Sudija je donio odluku o objavljivanju snimka sa kamera koje policajci nose na opremi u srijedu, čemu se tužilaštvo protivilo.

Snimak je već pušten na suđenju DePejpu u decembru.

Sama Nensi Pelosi je početkom sedmice rekla da će joj biti izuzetno teško da pogleda ovaj snimak napada na njenog muža.

Dejvid Depejp je optužen da je 28. oktobra provalio u kuću Pelosijevih u San Francisku u pokušaju da otme Nensi koja nije bila tamo.





Umjesto toga, čekićem je pretukao njenog 82-godišnjeg supruga Pola Pelosija - nasilnim napadom koji je šokirao politički svijet. 

(Admir O.)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.