28.2.2023. 9:27
0
Horor u Njemačkoj: Tijela žene i djeteta nađena u jezeru, otkrili ih prolaznici
Tijela žene i djeteta pronađena su u jezeru Weißen See u Berlinu u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima.

Prema policijskom saopćenju, tijela su otkrivena oko 16.30 sati. Prolaznici su bili u šoku kad su ugledali tijela te su zvali policiju i hitnu pomoć.

Što se tačno dogodilo ženi i djetetu još se ne zna. Odjel za ubistva policije u Berlinu započeo je istragu, piše Fenix magazin. 

Berliner Morgenpost piše kako je tokom vikenda policija nekoliko puta odlazila u intervenciju na jezero Weißen See jer su ljudi izlazili na zaleđeno jezero i klizali se, a što nije dopušteno.

No, u ovom slučaju uzrok smrti nije nesreća na ledu.

- Definitivno možemo isključiti povezanost s klizanjem na ledu, rekao je glasnogovornik berlinske policije.

Spol i dob djeteta ni u utorak ujutro nisu poznati, a nije niti jasno koliko su dugo tijela bila u vodi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.