31.5.2023. 21:15
0
Posljednji ispraćaj Tine Turner: Pjevačica će biti sahranjena onako kako je željela
Tina Turner biće sahranjena na privatnoj službi. Neće biti javne sahrane, saopštili su njeni predstavnici za štampu.

Njen bivši asistent otkrio je nove detalje.

“Tina Tarner biće sahranjena u Švajcarskoj. Ona nije željela veliku javnu sahranu. Htjela je da bude kremirana nakon smrti, očekujem da će to biti veoma privatan događaj. Siguran sam da će se kasnije organizovati memorijalni koncert i odavanje počasti. Biće to za njene veoma bliske prijatelje u Švajcarskoj i njenog menadžera – neće to biti veći događaj (misleći na sahranu)”, smatra Eddy Hampton Armani, koji je godinama sarađivao sa Tinom Turner, piše The Mirror.

“Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica”, navedeno je u saopštenju, prenosi Daily mail.

Podsjetimo, slavna pjevčica umrla je 24. maja u Švajcarskoj. Imala je 83 godine.

Tina Turner umrla je prirodnom smrću poslije duže bolesti – zna se da je bolovala od raka crijeva, visokog krvnog pritiska, da je doživjela moždanu smrt…

Čuvena pjevačica i njen suprug Ervin Bach kupili su za nevjerovatnih 76 miliona dolara imanje sa pogledom na Ciriško jezero. Imanje u kantonu Cirih na kojem je izgrađeno 10 zgrada bilo je za muzičku legendu i njenog muža poput prave oaze.

Tina Tarner se udala za Bacha koji je porijeklom Njemačke i koji je radio kao muzički direktor 2013. godine, poslije skoro tri decenije veze. Živjeli su u Evropi od 1994. godine.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.