18.6.2024. 9:53
0
Troje ubijeno u pucnjavi u Torontu
FOTO: ilustracija
?Policija u Torontu saopštila je danas da vjeruje da je naoružani napadač koji je ubio muškarca i ženu, ubijen u pucnjavi u kancelarijskom prostoru u blizini vrtic´a i škole u ??Sjevernom Jorku.
Incident se dogodio u predvorju zgrade u ponedjeljak, prenosi CTV.

U razgovoru sa medijima detektiv Alan Bartlet je rekao da su policajci ušli u zgradu i pronašli dva muškarca i ženu i da vjeruju da je jedan od muškarca ubica, prenosi Tanjug.

On je naveo da je još prerano reći kakva je veza možda postojala između ubijenih osoba, ali da je verovatno došlo do svađe oko novca, što je onda dovelo do tragedije.

Grafički dizajner i fotograf, Šarhoh Binijaz, čiji se studio nalazi u hodniku u blizini mjesta pucnjave, rekao je da je čuo pucnjavu i svađu ljudi.

Binijaz i drugi na licu mjesta identifikovali su jednu od žrtava kao lokalnog brokera po imenu Araš Misagi.

Očekuje se da će vrtić danas regularno raditi, a istraga je, kako je saopšteno, i dalje u toku.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.