14.8.2024. 10:14
0
Svirepo ubistvo u Njemačkoj: Djevojka izbodena dok je bacala smeće
U njemačkom gradu Gelsenkirchenu sinoć se dogodilo užasno krvoproliće, o čemu je izvijestio Bild. Naime, 36-godišnja Jenny S. krenula je iznijeti smeće, a kada se nakon nekog vremena nije vratila, njen dečko ju je počeo tražiti.

Svoju djevojku je našao krvavu i izbodenu pa je odmah obavijestio policiju. Brojne hitne službe požurile su na mjesto zločina u okrugu Erle u Gelsenkirchenu u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji , No, 36-godišnjakinji nije bilo pomoći jer kada su ljekari stigli, ona je već bila mrtva.

Prema prvim informacijama iz policije, Jenny S. je ubijena s više uboda nožem. Policijsko istraživanje je u toku, a očekuje se da će obdukcija tijela žene razjasniti uzrok njene smrti, piše Bild.

Premda su gotovo svi stanari zgrade zbog tople noći spavali s otvorenim prozorima, niko nije čuo krikove žene. Prema riječima svjedoka, ni ženin partner nije zvao pomoć. Bild je od stanara znao da je žena krvava ležala u prolazu do kanti za smeće.

"Imala je posjekotine i jasne znakove otpora. Kao da se očajnički borila za život", rekla je susjeda.

Forenzičari su trenutno na mjestu zločina. Pretražuju se i kante za smeće jer zasad nema traga oružju kojim je počinjeno ubistvo. U pronalaženju oružja pomažu i policijski psi.

Policija ispituje partnera Jenny S., te mu je oduzela i automobil. U prtljažniku njegovog auta bili su kovčezi. Komšije su ispričale da se muškarac kod 36-godišnjakinje preselio prije nekoliko sedmica.

"Vidjeli smo ih skupa zajedno sinoć na balkonu. Večerali su i sve je djelovalo normalno", ispričale su komšije.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.