19.12.2015. 22:25
0
Marić: Sa starletama prikazujem Srbiju onakvu kakva jeste
Srpski novinar Milomir Marić koji je postao najveći zagovornik reality show programa, promovišući program Parovi na Happy televiziji i kontorverzne starlete kaže da je tim samo htio da učini nešto za već "ojađenu" Srbiju i da je samo htio da njegovu državu predstavu u pravom svijetlu, onom koje mnogi ne žele da vide.
Marić se u intervjuu za Večernje novosti "po svim tačkama optužnice izjašnjava da nije kriv", budući da je kritikovan da promoviše neukus, kvari omladinu, a kolege se zgražavaju kako je mogao da padne tako nisko.

"Prikazujem Srbiju kakva jeste, a to mnoge boli. Odluku Regulatornog tijela za elektronske medije da se ovakvi programi emituju nakon 23 časa da bi se zaštitili djeca i maloljetnici je za mene besmislena. Na omladinu daleko višu utiču nesređeni porodični odnosi, roditelji bez posla, nedostatak budućnosti nego reality programi. Uostalom, opštepoznato je da omladina u Srbiji izlazi tek poslije ponoći, pa su ovom odlukom uskraćeni penzioneri i ljudi koji moraju rano da ustanu za posao. Parovi su bili posljednja sirotinjska zabava, humoristička emisija koja je pokušala da vrati unesrećenoj Srbiji osmijeh na lice", priča Marić.

(CDM/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.