2.6.2016. 18:15
0
Napokon otkriveno ko je ružni goli tip iz čuvene serije "Prijatelji"
Svi koji su gledali komičnu seriju “Prijatelji” dobro znaju za postojanje “ružnog golog tipa” (Ugly Naked Guy), ali niko ne zna kako on zapravo izgleda, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Ekipa Hufftington Posta godinu dana je istraživala ko je igrao muškarca koji se šetao go nedaleko od Monicinog stana. Ako se pitate zašto je istraživanje toliko dugo trajalo to je zato što se ni ekipa koja je radila seriju ne sjeća koga su unajmili da bude “ružni goli tip”.

U pitanju je glumac John Hogen koji se zapravo samo dva puta pojavio u seriji – prvi put kada su mislili da je mrtav, a drugi put kada Ross pokušava da ga šarmira ne bi li se uselio u njegov stan. 

"Samo je jedan ‘ružni goli tip’ i to sam ja. Razlog zašto to nikada nisam javno priznao jeste taj što su filmski studio želio da sve to bude tajnovito i da se svi pitaju ko sam ja. To je bio najbolji period u mom životu", rekao je John.




0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.