13.7.2016. 20:19
0
Serija "Igra prijestolja" najveći favorit 'Emmyja'
Megapopularna serija "Igra prijestolja" smatra se favoritom za nagrade Emmy, nagrade američke televizije čije će nominacije biti poznate u četvrtak.

Oko 19.000 članova Akademije za televiziju imalo je dvije sedmice u junu da odaberu između više od 8000 kandidatura emisija emitiranih tijekom prethodnih 12 mjeseci.

Serija mreže HBO trebala bi ponovno biti okrunjena nakon rekordnih 12 nagrada osvojenih prošle godine, među kojima je i ona za najbolju dramsku seriju.

Nominacijama se ove godine nadaju i serije "Mr. Robot" mreže USA Network i "The People vs O.J. Simpson" FX-a, prenosi Hina. 

Očekuje se i da će "Downton Abbey" popraviti rezultat od prošle godine, kada je usprkos osam nominacija, serija osvojila tek jednu nagradu - za najbolju frizuru.

Drugi krug glasovanja predviđen je za 15. do 29. augusta. Dodjela nagrada, 68. po redu, održat će se 18. septembra u Los Angelesu.


(FENA)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.