9.8.2016. 12:54
0
Nakon uspjeha TV serije: Muzika iz "Igara prijestolja" osvaja publiku širom SAD-a
Najgledanija serija u historiji produkcijske kompanije HBO i svjetski TV fenomen “Igra prijestolja” (Game of Thrones), nakon što je osvojila televizijske ekrane, kreće u osvajanje koncertnih dvorana, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz HBO-a je saopćeno kako će orkestar na velikim koncertima, uz pratnju hora, izvoditi muziku iz serije “Igra prijestolja”, te kako je planirano da se koncerti održe u 28 američkih gradova.

Kompozitor muzike za “Igru prijestolja” Ramin Djawadi potvrdio je kako će u 28 američkih gradova biti organizovani koncerti koji će biti propraćeni insertima iz serije na velikim ekranima.

Dodao je kako to zapravo neće biti samo koncert nego vizuelni spektakl te da su koncerti planirani u gradovima New York, Los Angeles, Boston, Chicago, Toronto, Salt Lake, Las Vegas, Denver, Philadelphia, Washington itd.

Karte za koncerte u prodaji će biti od 13. augusta.

HBO je ranije objavio kako će snimanje serije “Igra prijestolja” biti završeno 2018. godine, odnosno sa završetkom osme sezone ovog serijala. “Igra prijestolja” obilježila je dodjelu nagrade "Emmy" 2015. godine, a ove godine nominovana je u 23 kategorije. 

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.