5.9.2016. 10:14
0
TV Pink BH u novoj programskoj shemi 2016/2017 donosi novu sezonu emisije „Na kraju sedmice“.
Sanel Musaefendić, urednik i voditelj emisije i urednik IPP-a TV Pink BH naglašava da je zadovoljan proteklom sezonom, te da emisija „Na kraju sedmice“ sadržajno nastavlja svoj dobro trasirani put.

„Moram naglasiti da je emisija za tri sezone svog emitovanja pronašla mjesto kod gledatelja, ali i mojih sagovornika koji su do sada uvijek bili spremni odazvati se pozivu za gostovanje i odgovoriti na goruća pitanja bosanskohercegovačke svakodnevnice. Termin u ovoj sezoni se neće mijenjati, ali će biti izmjena kada je riječ o dužini trajanja emisije. U novoj sezoni trajanje emisije zaokružit ćemo na 40 minuta kako bi gledaocima ponudili što više informacija. Mislim da ne treba mijenjati koncept emisije koji su gledatelji već prihvatili i na koji su navikli. Format „Na kraju sedmice“ će ostati isti sa nekim malim izmjenama i dodatnim rubrikama. Završen je novi vizuleni identitet emisije i scenografija, tako da ćemo gledatelje svakog petka od 18.20 sati dočekivati u ugodnom ambijentu, sa gostima koji će biti spremni da odgovore na sva njihova pitanja“ - ističe Sanel Musaefendić, urednik i voditelj emisije.

U zavisnoti od važnosti i aktuelnosti određene teme koja se provlači tokom cijele sedmice, emisija „Na kraju sedmice“ posvetit će joj adekvatnu pažnju i istaći  kao top događaj. Musaefendić ističe i da će u novoj sezoni uključiti kolege novinare iz regiona, koji će zajedno komentirati aktuelne političke priče iz Bosne i Hercegovine i regije.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.