13.10.2016. 15:00
0
Šta se to desilo sultaniji Hurem?
Lijepa turska glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila kao legendarna sultanija Hurem u istorijskom spektaklu “Sulejman Veličanstveni”, ponovo je doživjela neočekivan obrat u životu…

Kako pišu turski mediji Merjem je stavila tačku na desetomjesečnu vezu sa Alpom Ozanom, vlasnikom firme za izradu jahti. A još samo prije nekoliko dana glumica je objavljivala fotografije sa ljetovanja na kojima ona, njena kćerkica Lara i Alp djeluju poput sretne porodice. Priča se i da ju je Alp u junu zaprosio, da je ona prihvatila prosidbu, ali da je vjenčanje odložila do daljeg, piše “Lisa“…

“Još je rano za to”, navodno je rekla glumica.

A prema pisanju tabloida, ipak je došlo do razlaza, a razlog je rastrzanost između tri države. Naime, Merjemina porodica je u Njemačkoj i glumica ne krije da tu zemlju doživljava kao svoju kuću, ali ona je nastanjena u Turskoj gdje pokušava da nastavi karijeru koju je naglo prekinula prije tri godine napustivši snimanje “Sulejmana”.

Alp opet živi u Francuskoj, jer to zahtjeva njegov posao. U stalnoj šetnji između tri zemlje, Merjem je izgubila osjećaj pripadanja, a sve to je pogoršala Alpova ljubomora, kako pišu turski mediji.

Međutim, ima i onih koji misle da je sve to reklamni trik. Merjem je dobila priliku za veliki povratak na TV ekrane serijom “Kraljica noći”, ali je ona doživjela fijasko, pa mnogi sada i osporavaju njene glumačke sposobnosti i tvrde da joj se Hurem samo dogodila.

Zato glumica i njeni menadžeri na sve načine pokušavaju da je zadrže u žiži interesovanja. Pa i isceniranim raskidom.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.