8.11.2016. 9:31
0
Najpoznatiji glumački par u Turskoj: Nakon 11 godina ponovo zajedno
Trebalo je proći 11 godina da novi televizijski projekt ponovo spoji popularni turski glumački par Berguzar Korel i Halita Ergenca.

Glumci, koje je na našim prostorima proslavila prva turska serija ikada emitovana u BIH, serija “1001 noć”, ovog puta igraju u još jednoj ljubavnoj priči, i, naravno, ponovo glume ljubavni par.

Serija nosi naziv “Vatanim Sensin” (“Ranjena ljubav”), a u Turskoj se počela emitovati krajem prošlog mjeseca i već je naišla na odlične reakcije, piše “Hayat“…

Podsjećanja radi, Berguzar i Halit važe za jedan od najpopularnijih slavnih bračnih parova, a vjenčali su se dvije godine nakon što ih je spojila serija “1001 noć”.

Njihova ljubav rezultirala je rođenjem sina, a još od prvog zajedničkog projekta javnost s nestrpljenjem iščekuje da ovaj par ponovo vidi u istoj seriji. Želja im se ispunila nakon što su ove godine u aprilu počeli snimati sriju “Ranjena ljubav” u kojoj Halit igra turskog vojnika i velikog patriotu Cevata, dok Berguzar tumači njegovu suprugu Azize.

Slavni glumac je za ovu rolu morao izgubiti čak pet kilograma.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.