1.9.2021. 10:05
0
Skandal na RTS: Žena se skida uživo u programu
Ako ste mislili da je na Radio-televiziji Srbije (RTS) sve već viđeno, prevarili ste se, jer novi gaf Javnog servisa Srbije prevazilazi sve dosadašnje.

Naime, prilikom uključenja iz KBC "Bežanijska kosa" i ozbiljnog razgovora sa doktoricom Marijom Zdravković, svi pogledi gledalaca bili su uprti u lijevi donji ugao ekrana, piše portal Direktno.rs.

Obratite pažnju.

Dok je sagovornica, koja je na  izborima marta 2020. bila prva na SNS listi za Novi Beograd, zdušno odgovarala na pitanje reportera, koleginica u bijelom mantilu se presvlačila.

Skinula je gornji dio uniforme, pa su ljudi širom Srbije i regiona bili u prilici da vide njen donji veš.

Ne čudi to što medicinski radnici od previše posla ne obraćaju pažnju šta se dešava u prostoru u kom se presvlače, ali to da najveća nacionalna televizijska stanica ovakav kadar pusti u etar je u najmanju ruku neprofesionalno ili bolje rečeno skandalozno.

Ovdje pogledajte o kakvom snimku je riječ.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.