29.9.2021. 15:02
0
Kakav gaf voditeljice RTS-a: Lionel Messi je postigao prvijenac u dresu Partizana
Francuski PSG je savladao Man. City u okviru 2. kola Lige prvaka rezultatom 2:0, a u ovoj utakmici svoj prvi gol u dresu Parižana zabio je Lionel Messi i podigao cijeli stadion na noge.

Ova vijest je, naravno, pola planete digla na noge jer se debi Messija, a potom i gol u novom klubu, čekao jako dugo.

O pogotku Messija govorilo se i na srbijanskom kanalu RTS, a tamo je voditeljica pomenute televizije napravila ogromnu i pomalo nadrealnu grešku, tako što je Messija smjestila u Partizan.

- PSG je savladao Manchester City s 2:0, a Messi je postigao prvijenac u dresu Partizana, prokomentarisala je zbunjena voditeljica.

Ovaj video vrlo brzo je obišao cijeli region.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.