20.10.2022. 15:21
1
Zbog nje su mnogi plakali, a danas je ne biste prepoznali: Evo kako izgleda Esmeralda
Devedesete godine pored muzike, definitivno su obilježile i latinoameričke serije. Ljudi su obožavali da ih gledaju, poistovjećivali su se sa likovima, a zbog nekih su čak i plakali.

Tužne scene i životi u serijama, ljude su podsjećali na njihove, a kada bi se neke tužne stvari dešavale, danima bi se pričalo o njima. Jedna od omiljenih serija iz ovog perioda bila je i Esmeralda, zbog koje su mnogi preživljavali pravu dramu, koju je tumačila meksička glumica Lety Calderón.

Esmeralda je bila mlada i lijepa siromašna djevojka rođena slijepa, a do posljednje epizode svi su čekali samo jedno, da li će da progleda.  Lety Calderón, iako je važila za jednu od najljepših latinoameričkih glumica, danas ne liči na onu slijepu djevojku iz serije.

Godine 1997. udala se za Marka Lopeza, ali nakon dve godine su se razveli. Nakon toga, je upoznala Huana Koljada, sa kim je 2003. godine stala pred oltar, i s kim ima sinove Lusijana i Karla, prenosi Azra.

Ovdje pogledajte kako danas izgleda.


(Admir O.)

Esmeralda
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.