30.6.2023. 9:22
0
Severina postaje dio "Superstara": Dobit će naknadu od 12.000 eura dnevno
Dio novog televizijskog showa u Hrvatskoj bit će Severina, a za ovu saradnju će dobiti i rekordnu naknadu. Najraskošniji muzički spektakl stiže ove jeseni na RTL.

Stručni žiri

Jedinstven show "Superstar" donosi sjajnu televizijsku zabavu, a stručni žiri koji su okupio je ekipa za anale. U žiriju će se naći Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković.

Severina će ocjenjivati kandidate u novom muzičkom showu "Superstar", a sada je otkriveno koliko će ona zaraditi na ovom projektu. Kako navodi 24sata.hr pjevačica dobiti naknadu od 12.000 eura dnevno (oko 24.000 KM).

"Superstar" garantiraju najbolju televizijsku zabavu ove jeseni. Raskošni televizijski format donosi učesnicima priliku da osvoje 50 hiljada eura i ostvare svoje snove.

Dvije godine

Podsjećamo, Severina je prije gotovo dvije godine finalizirala je pregovore o vođenju svojeg talk showa na jednoj regionalnoj televiziji pa je u oktobru 2021. godine od cijele priče odustala.


(Admir O.)

Severina
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.