14.1.2024. 17:55
0
Voditeljka pala u nesvijest tokom programa uživo
Voditeljka informativnog programa Telediario Monterrey, Pamela Viljanueva, onesvijestila se u studiju tijekom emisije uživo, a snimak se počeo širiti društvenim mrežama.

Pozlilo joj je neposredno nakon završetka razgovora s kolegom koji se javljao s terena, a u jednom se trenutku zanjihala usred rečenice te zatim zateturala i pala u nesvijest.

Meksička voditeljka se već sljedećeg dana vratila na posao, a u objavama je zahvalila svima na brizi.

"Nažalost, nije u pitanju bila šala. Onesvijestila sam se, ali se sada osjećam dobro. Svejedno, obavit ću potrebne pretrage, a u međuvremenu zahvaljujem svima koji su se zabrinuli za moje zdravlje", poručila je i posebno zahvalila snimatelju Huanu Dijegu koji ju je uspio uhvatiti na vrijeme i spriječiti da lupi glavom o pod, piše Index.hr.

(Aldin B.)

Meksiko
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.