3.2.2024. 21:22
4
Bivši šef BIA-e gostovao na Pinku: "Znate li vi šta je srpski svet? Pa glava je mala cijena za tako nešto"
FOTO: Screenshot
Aleksandar Vulin, donedavni šef srbijanske Bezbjedonosno-informativne agencije (BIA), gostujući na televiziji PINK, kazao je da ga te sankcije ne pogađaju u ekonomskom smislu.

“Mene sankcije pogađaju u političkom i moralnom smislu, ne u ekonomskom. To i oni odlično znaju da toga nema ništa. Ali to vas naravno pogađa, ali dobro, to je cijena koju treba da platim. I plaćam je, i neka je plaćam."

"Ali znate li vi kako je velika i važna borba koju vodim? Znate li vi šta je srpski svet? Znate li taj osjećaj da ću u ovoj generaciji, u mojoj političkoj generaciji, doživjeti ujedinjenje srpskog naroda. Ono što Srbi maštaju od Karađorđa na ovamo”, rekao je Vulin.

Vulin je zatim nastavio:

“To je ta veličina ove generacije, to je naša dužnost. Da ujedinimo Srbe gdje god oni budu živjeli. Sankcije? To je mala cijena. Pa glava je mala cijena za tako nešto. Ja čvrsto vjerujem da će se to i desiti jer je to proces. Ujedinjenje je počelo, to se više ne može zadržati. To se ne može zaustaviti”, kazao je Vulin.

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.