17.11.2016. 19:37
0
Rasprava Đokovića i sudije: Koliko godina ono sudiš tu? Sada vidim da nemaš pojma o tenisu!
Drugi teniser svijeta Novak Đoković slavio je u dvoboju 3. kola ATP finala u Londonu protiv Belgijanca Davida Goffina sa 6:1, 6:2 te se bez poraza kao prvi u Grupi A plasirao u polufinale završnog ATP turnira.
Ipak, osim vrijedne pobjede Srbijanca valja izdvojiti i zanimljivu situaciju u kojoj je Đoković "poludio" na sudiju. Naime, sudija mu je u jednom trenutku dao opomenu jer je po njegovom mišljenju prekoračio dopušteno vrijeme za servis, prenosi Avaz. 

To se nimalo nije svidjelo Đokoviću koji je za vrijeme pauze ušao u žustru raspravu.

- Slučajno sam jednom prekoračio vrijeme za nekoliko sekundi i to nakon što smo obojica odigrali sjajan poen. Samo sam otišao po peškir i ti si mi dao opomenu. Jedan jedini put i odmah opomena, je li to pošteno? Koliko dugo sudiš ovdje? Sada vidim da ti nemaš pojma o tenisu - govorio je Đoković, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.