18.11.2016. 12:34
0
Porazom u Londonu Dodig i Melo završili saradnju
Meč protiv Jamieja Murraya i Brune Soaresa, kojeg su izgubili rezultatom 1-2, ujedno je bio posljednji za hrvatsko-brazilsku kombinaciju Ivan Dodig - Marcelo Melo.

Melo i Dodig okončali su takmičenje na završnom ATP turniru sezone u Londonu kao treći u svojoj grupi i samim time ostali bez plasmana u polufinale.

Murray i Soares dobili su sva tri meča, a u polufinalu su im se pridružili braća Bob i Mike Bryan, piše Sportklub.

Hrvat i Brazilac su zajedno osvojili šest trofeja, igrali još osam puta u finalu, a najveći uspjeh im je Grand Slam titula na Roland Garrosu prošle godine.

Hrvatski teniser nastavit će karijeru u paru sa Špancem Marcelom Granollersom, koji je također prekinuo saradnju s dosadašnjim partnerom Pablom Cuevasom.

(Dnevni avaz/Aldijana Kujović)

DodigMelo
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.