8.1.2017. 9:19
0
Andy Murray nakon finala protiv Novaka Đokovića: Težak poraz, ima još stvari koje moram da popravim
Najbolji teniser svijeta, Britanac Andy Murray, priznao je da je doživio težak poraz u finalu turnira u Dohi od Novaka Đokovića, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Đoković je poslije velike borbe slavio u tri seta 6:3, 5:7, 6:4.

"Težak poraz. Tenis je bio na visokom nivou, neki od poena koje smo odigrali bili su izuzetno naporni fizički. Ali, ovo je sjajan način da počnem godinu, sa nestrpljenjem očekujem nekoliko narednih sedmica. Tek je početak sezone i mislim da ću biti sve bolji i bolji", rekao je Britanac.

On je istakao da mnogo očekuje od prvog Grand Slama sezone, Australian Opena, koji počinje za sedam dana.

"Obojica smo igrali odlično, bio je iscrpljujući meč kao i uvijek kada igramo nas dvojica. Sada se okrećem Australian Openu. Ima još stvari koje moram da popravim. Iako sam ovde izgubio i dalje imam šanse da pobijedim u Melbourneu. Ne vidim kako ovaj poraz može da utiče na pokušaj da osvojim GS turnir", istakao je Andy.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.