8.1.2017. 20:00
3
Đokovića očekuje kazna: U naletu bijesa slomio reket i lopticom pogodio gledaoca u publici
Najbolji srpski teniser Novak Đoković slavio je u finalu turnira u Dohi protiv Andy Murraya i osvojio 67. titulu u karijeri.
Novak je tokom određenih dijelova borbe za titulu bio prilično nervozan, posebno u drugom setu kada je ispustio tri meč lopte i dozvolio Škotu da izjednači u setovima. Đoković je slomio reket i lopticom pogodio jednog gledaoca na tribinama, zbog čega ga očekuje kazna.

Drugi teniser svijeta se poslije finala izvinio zbog nesmotrenog poteza i istakao da će prihvatiti posljedice svog postupka.

"Definitivno nisam htio da udarim bilo koga, ali se to dogodilo. Moram da budem oprezniji u budućnosti. Prihvatam da sam napravio grešku. Nisam vidio da sam lopticom pogodio nekog gledaoca. Nije uopšte bilo namjerno. Dešava se to u naletu bijesa, nije to prvi put. Prihvatam posljedice, apsolutno", rekao je Novak Đoković.

Pojedini mediji su podsjetili da ovo nije prvi put da se Đokoviću dešava slična situacija i podsjetili na detalj sa završnog Mastersa u Londonu, poslije čega je srpski as ušao u raspravu sa engleskim novinarom.

(Amila Alijagić/Kurir.rs)
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.