6.3.2017. 16:41
2
Šta se dešava sa Novakom Đokovićem: Beogradski mediji pišu da je nikada mršaviji, rezultati sve slabiji
Novak Đoković ne igra više tako dobro kao što je to bio slučaj prošle godine ili godinu ranije. Ponovo je iznenađujuće eliminisan u ranoj fazi turnira, a ispao je u četvrtfinalu Acapoulca od Nicka Kyrgiosa.

Piše: Haris Ahbabović

Mediji u Srbiji sve više pišu o tome da je Novakovo tijelo oslabilo nakon što je na nagovor svoje supruge Jelene odlučio da ne jede meso.

Nole je na vrhuncu karijere imao skoro savršeno tijelo za tenisera, idealan odnos mišića i težine. Bio je gibak, a u isto vrijeme dovoljno snažan za najveće napore. Međutim, njegov način ishrane uzeo je danak, a dovoljno je pogledati fotografije sa nedavnih turnira, prenosi Kurir.

Kurir dodaje kako Đoković nikada nije bio mršaviji otkad igra na profesionalnom nivou.

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.