19.3.2017. 19:53
0
Novak Đoković razočarao svoje fanove: Moje tijelo pokazuje posljedice svih ovih godina ludog tempa i fizičkih napora
Najbolji srpski teniser Novak Đoković neće nastupiti na predstojećem turniru u Miamiju. Drugi teniser svijeta je putem društvenih mreža saopštio da zbog povrede lakta neće braniti titulu na Floridi.

Piše: Haris Ahbabović

"Nažalost, moram da podijelim sa vama neke ne baš dobre vijesti u vezi sa predstojećim turnirom u Miamiju. Povreda lakta koju vučem već mjesecima se prošle sedmice pogoršala do te mjere da me je doktor savjetovao da napravim pauzu. Učinit ću sve što je u mojoj moći da se što prije oporavim, ali nažalost, neću moći da se borim za odbranu titule u Miamiju. Ovo je veliki šok i razočarenje za mene, a znam da ni vama nije svejedno. U Miamiju sam osvojio svoj prvi Masters turnir i počeo pohod na vrh svjetske rang liste i godinama unazad pravim sjajne rezultate tamo. Izgleda da sada moje tijelo pokazuje posljedice svih ovih godina ludog tempa i fizičkih napora koje sam imao", napisao je Novak na društvenim mrežama.

Novak Đoković je na prethodnog Mastersu i Indian Wellsu ispao u četvrtfinalu od Nicka Kyrgiosa.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.